טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
טבעוניוזהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

מהפכת חלב צמחי, ובפרט על בסיס שיבולת שועל, בבתי קפה ברחבי העולם

‏‏צוות טבעוניוז 31.3.2019

מהפכת חלב צמחי, ובפרט על בסיס שיבולת שועל, בבתי קפה ברחבי העולם
אילוסטרציה. מקור: Pixabey

מחקר חדש של חברת אלפרו חושף, כי כמעט מחצית (48%) מהבריטים שצורכים קפה מחוץ לבית מעדיפים חלב צמחי.

מנהל תחום שיווק הקפה בחברת אלפרו בבריטניה ובאירלנד אמר: "על בתי קפה בכל הגדלים ומכל הסוגים לוודא שהם עושים את המקסימום מבחינת מכירות מוצרים צמחיים. מבחינתו של מספר הולך וגדל של צרכני קפה, מרכיבים צמחיים הם לא נישה אלא מיינסטרים, ללא קשר להרגלי התזונה הכלליים שלהם. על בעלי בתי הקפה לדאוג להוספת מגוון רחב של מוצרים צמחיים לתפריט שלהם."

על פי המחקר של אלפרו, 3 מיליון בריטים קונים 21 מיליון משקאות קפה טבעוניים בכל שבוע. בתי הקפה כבר החלו להתאים את עצמם לביקוש.

לכתבה המלאה:
Alpro finds UK coffee drinkers drink more plant-based options

במקביל, אתר האוכל 'השולחן' מדווח על הטרנד הלוהט בבתי הקפה של ברלין, לונדון וניו יורק: חלב שיבולת שועל.

האתר מציין כי בריסטות רבים מסכימים שלחלב שיבולת השועל יש תכונות שיוצרות משקאות קפה טעימים ומוצלחים יותר. טעמו של חלב שיבולת השועל הוא ניטרלי יותר, בניגוד לחלב שקדים, וגם מידת הסמיכות שלו דומה יותר לחלב פרה.

בנוסף לכך מציינים באתר האוכל, כי חלב שיבולת שועל אקולוגי יותר, אפילו ממשקאות חלב צמחיים אחרים, בכך שהוא חסכוני במים ובקוטלי עשבים.

לכתבה המלאה:
החלב הטרנדי החדש: חלב שיבולת שועל

כתבה נוספת באתר eater.com:
America's Obsession With Oat Milk Is Hurting the Dairy Industry

לקריאה נוספת:
ארץ זבת חלב צמחי
קפה טבעוני זכה בתחרות הבריסטה של ישראל
כנס הבקר, ירושלים: טבעונות זה כבר מיינסטרים



טבעונות   |   מפת האתר   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   איך לעבור לטבעונות   |   טבעונים עושים עסקים
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS