טבעוניוז | כל החדשות בעולם הטבעונות
טבעוניוזהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

פבלובה עם קרם לימון ופירות יער

בלה וזלמן

מרכיבים:

  • כוס מי חומוס
  • סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • שני מעדני וניל סויה של תנובה
  • כוס קשיו מושרה
  • מיץ לימון
  • גרידת לימון מלימון אחד
  • צבע מאכל טבעי מכורכומין
  • מיקס פירות יער קפואים
  • תותים ואוכמניות טריים

אופן ההכנה:

לפבלובות:
  • להקציף כוס מי חומוס עם כוס ורבע סוכר וכפית תמצית וניל עד להמסה מלאה של הסוכר וקבלת מרנג יציב מאד.
  • לזלף במהירות ולהכניס לתנור על 110 מעלות טורבו. האפייה אורכת כשעה בהתאם לגודל המרנגים.
  • לקרר ומיד לאחסן בכלי אטום.
לקרם הלימון:
  • לערבב בבלנדר שני מעדני וניל סויה של תנובה עם כוס של קשיו מושרה, מיץ לימון, גרידת לימון וסוכר לפי הטעם.
  • להוסיף מעט צבע מאכל טבעי מכורכומין.
לפירות היער:
  • לבשל מיקס פירות יער קפואים עם מעט סוכר לריבה דלילה. זה אמור להישאר חמצמץ ולא מתוק מידי. על כל כוס פירות לשים 0.5 עד 3/4 כוס סוכר.
  • ההרכבה צריכה להיעשות מיד לפני ההגשה מכיוון שהמרנג נמס אם לא.
  • להוסיף תותים ואוכמניות טריים.
במקום רוטב הלימון אפשר לשים כל קרם שאוהבים וכל פרי שאוהבים.

אופציה מיוחדת אחרת היא לפרוס אגסים עם קולפן ולרכך במחבת עם חמאה נייטרלית של אוטופי, וניל וקינמון ולשים מעל קרם וניל או קרם קוקוס מוקצף.

פבלובה עם קרם לימון ופירות יער



טבעונות   |   מפת האתר   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   איך לעבור לטבעונות   |   טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS