טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
ראשיהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

עוגת תפוז וקוקוס

בלה וזלמן

עוגת תפוז וקוקוס

מרכיבים:
  • 2.5 כוסות קמח כוסמין
  • שקית אחת של אבקת אפייה
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • 1.5 כוסות מיץ תפוזים
  • חצי כוס אבקת שקדים
  • חצי כוס קוקוס
  • כפית תמצית וניל
  • חצי כוס שמן קוקוס
  • מעדן וניל סויה של תנובה או אלפרו
אופן ההכנה:
  • לערבב בקערה את כל הרכיבים היבשים פרט לקוקוס.
  • בקערה נפרדת לערבב את על שאר הרכיבים ולאחד אותם עם בלנדר מוט.
  • להוסיף בבת אחת את כל החומרים היבשים פרט לקוקוס, לערבב עם כף ואז לאחד סופית עם בלנדר מוט.
  • להוסיף את הקוקוס. לערבב רק עד לכדי פיזור שווה בבלילה.
  • לשמן שתי תבניות אינגליש קייק ולאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות טורבו כחצי שעה או עד להוצאת קיסם יבש.
  • כשהעוגות יוצאות חמות מהתנור יש למרוח עם מברשת ריבת פירות אדומים ולפזר למעלה קוקוס.
  • לריבת הפירות: לבשל מיקס פירות יער (יש לקנות קפוא) עם מעט סוכר ביחס של 1:0.5, כלומר פי שניים פרי מסוכר. הריבה אמורה להיות דלילה וחמצמצה.
לאחר קירור יש לשמור בכלי סגור במקרר.



טבעונות   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו   |   טבעונים עושים עסקים
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   ההרצאה שכל עם ישראל חייב לראות   |   איך לעבור לטבעונות
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם גוגל+ פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS