טבעוניוז | כל החדשות בעולם הטבעונות
טבעוניוזהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

חמין טבעוני

‎‎דוד סיני ברזילי 18.1.2016

כוס שעועית לבנה
כוס שעועית שחורה
כוס חומוס
כוס לימה
כוס גריסי מאיה
חצי כוס גריסי פנינה
(קטניות מושרות לילה)

טיגון 2 בצלים גדולים קוביות בחצי כוס שמן זית
שום לפי טעם
סלרי עלים קצוץ
שמים הקטניות ממלאים עד 1.5 מים בכמות
מבשלים כשעה ומערבבים כל כמה זמן. לבדוק שתחתית הסיר לא נשרפת.
תפוחי אדמה ננסיים כמה שבא
מוסיפים חופן של כוסברה ופטרוזילה קצוצה
כף כורכום
2 כפות פפריקה מתוקה
5 תמרים מגולענים
חצי כוס סילאן טבעי שחור כנרת
מלח פלפל לפי טעם
חצי כף כמון
חצי כפית קארי
חצי קופסא רסק עגבניות או 6 עגבניות טחונות
עוד 2 דק בישול ולילה בתנור 120 מעלות

אין צורך בביצים ופורמלין. כבדו את המתכון!

תזרמו עם ירקות, תוספות וסייטן. הכל מהטבע. אפשר לזרום חופשי!

בתיאבון.

טבעונות - בריאות.


דוד סיני ברזילי היה הבעלים של מסעדת "עוגתה" שבקבוצת כנרת. לאחר מכן הוא היה ממייסדי מסעדת "416" בתל אביב. כיום הוא גר בפרנקפורט שבגרמניה ומנהל שם מסעדה.



טבעונות   |   מפת האתר   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   איך לעבור לטבעונות   |   טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS