טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
טבעוניוזהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

השף רוקו דיספיריטו: בורגר טבעוני הוא הנורמה

צוות טבעוניוז 18.6.2019

השף רוקו דיספיריטו: בורגר טבעוני הוא הנורמה
רוקו דיספיריטו

רוקו דיספיריטו, שף ידוע מניו יורק, התראיין למספר רשתות תקשורת ואמר, כי ביצועיה המדהימים של מניית ביונד מיט מעידים על השינוי לטובה בתפיסת העולם המקובלת כלפי טבעונות.

דיספיריטו נכנס לאחרונה לתפקיד השף הראשי במסעדת גריל נחשבת בניו יורק, והוא שם בה דגש על הוספת מנות טבעוניות. השף התראיין למספר רשתות תקשורת ביניהן Fox Business ו-Yahoo Finance על מנת לקדם את חזרתו למטבח המקצועי ודיבר בלהט אודות העלייה המטאורית של חברות טבעוניות כמו ביונד מיט ואימפוסיבל פודס.

דיספיריטו אמר: "בקרוב נפסיק לקרוא לזה 'בשר מזויף', כי אין בזה שום דבר מזויף. אני בעצמי הופתעתי [מההנפקה של ביונד מיט], ואני מעריץ גדול. הלוואי על כולנו אם היינו משקיעים במניית ביונד מיט ברגע שהיא הונפקה... ההתפתחות של האוכל בשנים האחרונות היא בפירוש לכיוון טבעונות… המנייה מעידה כי לא מדובר בטרנד חולף… מבחינתם של צעירים בני פחות משלושים, בורגר טבעוני הוא הנורמה."

מקורות:
Celebrity Chef Rocco DiSpirito: Beyond Meat IPO validates the fake meat market
Celebrity Chef Rocco DiSpirito on the meatless movement

לקריאה נוספת:
אייל שני: היום הייתה לי החלטה שבשר אני לא אוכל
פרנסיס מלמן: בעוד 30 שנה לא נאכל יותר בעלי חיים



טבעונות   |   מפת האתר   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   איך לעבור לטבעונות   |   טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS