טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
טבעוניוזהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

הגשת מוצרים טבעוניים דמויי בשר במסעדות בעלייה של 268%

צוות טבעוניוז 16.6.2019

הגשת מוצרים טבעוניים דמויי בשר במסעדות בעלייה של 268%
אילוסטרציה. מקור: Pixabay

הגשה של מוצרים טבעוניים דמויי בשר במסעדות בשנת 2019 חוותה עלייה של 268% יחסית ל-2018. לצורך ההשוואה, העלייה בשנה שלפני כן היה 21.7%.

הנתונים, שפורסמו על ידי ארגון Dining Alliance הסוקר את תעשיית המזון, תוארו על ידו כ-'חמים יותר מגריל'. עוד פורסם, כי מספר המסעדות שמגישות מוצרים טבעוניים גדל ב-26.4% מ-2017 ל-2019. נשיאת הארגון טוענת כי ההסבר לגידול הוא שלושה גורמים:
  • מוצרים טבעוניים דמויי בשר חדשים כמו ביונד בורגר ואימפוסיבל בורגר הינם הרבה יותר טובים ממה שהיה זמין קודם לכן.
  • המסעדות מבינות כי אנשים שמחפשים מנות ללא בשר מחפשים יותר מ-'מנה צדדית' של סלט.
  • העלות של המוצרים האלו משתלמים לבעלי המסעדות.
הנשיאה אמרה: "בהתייחס לבאז סביב המוצרים האלו, זהו תזמון מושלם לעלות על הגל ולמשוך אורחים שמחפשים לנסות את האפשרויות הספציפיות האלה".

לפרסום המלא:
The Rise of Meatless Alternatives: Where do Independent Restaurants Stack Up?

לקריאה נוספת:
ביונד בורגר הפך לכוכב במסעדות בישראל והגדיל את הכנסותיהם ביותר מ-30%



טבעונות   |   מפת האתר   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   איך לעבור לטבעונות   |   טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS