טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
טבעוניוזהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

שתי קטיעות איברים בשבוע בקרב עובדי תעשיית הבשר

צוות טבעוניוז 15.7.2018

שתי קטיעות איברים בשבוע בקרב עובדי תעשיית הבשר
אילוסטרציה. מקור: Pixabay

עיתון הגרדיאן הבריטי מדווח, כי בקרב עובדי תעשיית הבשר בארצות הברית מתרחשות שתי קטיעות איברים בשבוע בממוצע.

עוד מדווח העיתון, כי על פי דו"ח חדש של לשכת העיתונות החוקרת, עובדי תעשיית הבשר נתונים לסיכון של פי שלוש (!) לקטיעות איברים, אצבעות שבורות, כוויות מדרגה שניה ופגיעות ראש - לעומת עובד אמריקאי ממוצע. למרות זאת, במשרד החקלאות האמריקאי מתגבשת תקנה חדשה שתאפשר לבתי המטבחיים לקבוע בעצמם את קצב השחיטה - מה שמסכן עוד יותר את בטיחות העובדים, שיידרשו להתמודד עם "פסי ייצור" מהירים יותר.

מקורות:
Two amputations a week: the cost of working in a US meat plant
Two amputations a week: the high cost of working in a US meat plant

זו לא הפעם הראשונה בה נחשף כי תעשיות החי מספקות את העבודה הכי מסוכנת בארצות הברית. כך התגלה גם על פי נתונים משנים קודמות של מוסדות אמריקאיים רשמיים.



טבעונות   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   איך לעבור לטבעונות   |   טבעונים עושים עסקים
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם גוגל+ פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS