טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
ראשיהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

חלבון אורז: הדבר החם הבא

דודי שטרן 28.8.2017

חלבון אורז: הדבר החם הבא

שוק חדש בעליה: חלבון אורז, לו שימושים מגוונים שהולכים ומתרבים בתעשיות המזון, הקוסמטיקה והתרופות.

על פי תחזית של חברת מחקרי השוק Global Market Insights, שוק חלבון האורז יגדל לשווי של 115 מיליון דולר עד שנת 2024. על פי הערכת החברה, ההתעניינות ההולכת וגדלה באורח חיים טבעוני צפויה להניע את התרחבות התעשייה. בדו"ח נכתב: "שינוי בהעדפות הצרכנים לכיוון תזונה טבעונית בעלת יתרונות בהקטנת הסיכון לכולסטרול גבוה, מחלות לב והשמנת יתר."

צרכנים בעלי אוריינטציה בריאותית מעדיפים חלבון אורז, שהוא היפואלרגני. נטול גלוטן ומתעכל בקלות. מספר חברות מייצרות אבקות על בסיס חלבון אורז, עשירות בחומצות אמינו, ויטמינים B ו-E וסיבים תזונתיים.

במקביל, תעשיית החלבון על בסיס צמחים אחרים צפויה גם היא להתרחב בעשור הקרוב, כמו חלבון סויה, חלבון חומוס, חלבון אפונה וחלבון חיטה.

לכתבה המקורית:
Rice Protein Market expected to hit $115 million mark by 2024



טבעונות   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו   |   טבעונים עושים עסקים
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   ההרצאה שכל עם ישראל חייב לראות   |   איך לעבור לטבעונות
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם גוגל+ פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS