טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
ראשיהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

עלייתן של הגלידות הטבעוניות

דודי שטרן 26.7.2017

עלייתן של הגלידות הטבעוניות

מחקר שוק חדש מנבא, ששווי תעשיית הגלידות הטבעוניות יעלה ממיליארד דולר בסוף שנת 2017 ל-2.45 מיליארד דולר בשנת 2027.

המחקר נעשה על ידי חברת מחקרי השוק Future Market Insights. חלב סויה צפוי להמשיך להיות חומר הגלם העיקרי ברוב הגלידות, ורוב המכירות צפויות להתבצע בצפון אמריקה ובאירופה. בדו"ח המחקר נכתב: "שוק הגלידות הטבעוניות העולמי צפוי לחוות גדילה עקב עלייה באוכלוסיית הרגישים ללקטוז ועלייה במספר הטבעונים. שני גורמים אלו מובילים את התפתחות שוק הגלידות הטבעוניות במדינות מפותחות."

דו"ח נפרד של חברת מינטל שפורסם בתחילת החודש גילה, שכחצי מיליארד ליטרים של גלידות טבעוניות נמכרו בשנת 2016 ברחבי העולם. מותגי הגלידה המובילים, כמו בן אנד ג'ריס, האגן דאז ו-Breyers עלו על הגל והוציאו גלידות טבעוניות משלהם.

דו"ח המחקר:
Plant Based Ice-creams Market - Global Industry Analysis, Size and Forecast, 2017 to 2027

לקריאה נוספת:
הגלידות הטבעוניות הכי טובות באינסטגרם
הגלידות הטבעוניות כובשות את האינטרנט



טבעונות   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו   |   טבעונים עושים עסקים
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   ההרצאה שכל עם ישראל חייב לראות   |   איך לעבור לטבעונות
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם גוגל+ פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS