טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
ראשיהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

המפטון קריק יוציאו בשר מתורבת לשוק בשנה הבאה

דודי שטרן 28.6.2017

המפטון קריק יוציאו בשר מתורבת לשוק בשנה הבאה

המפטון קריק, חברה בשווי מיליארד דולר, הידועה בעיקר בזכות מותג המיונז הטבעוני שלה Just Mayo, הכריזה שהיא עמלה כבר שנה בסודיות על פיתוח בשר מתורבת.

בשונה מחברות בשר מתורבת אחרות, כמו Mosa Meat ו-Memphis Meats, שמוצריהן מבוססים על תרביות תאים שמקורן בבעלי חיים, המפטון קריק מבססת את מוצריה על תרביות שמקורן בצמחים. מוצרי החברה יכללו בשר ומאכלי ים. המוצרים מתוכננים לצאת לשוק בסוף שנת 2018, שלוש שנים מוקדם יותר מהמתחרה Memphis Meats.

סגן נשיא ארגון Humane Society למדיניות, פול שפירו, אמר: "העובדה שלחברת המפטון קריק יש משאבים רבים כל כך מבטיחה את האצת תהליך המסחור של בשר מתורבת". מנכ"ל המפטון קריק, ג'וש טטריק, אמר בראיון לאתר Quartz, שהוא נמצא במגעים עם משקיעים פוטנציאלים, כולל משקיעים מתעשיית הבשר, שיעזרו בהבאת מוצרי החברה לשוק.

ברוס פרידריך, מנכ"ל חברת Good Food Institute התומכת בתעשיית המזון, אמר: "כניסתה של חברה בשווי מיליארד דולר לשוק הבשר המתורבת היא הבעת אמון בטכנולוגיה זו. אנו מקווים שחברת המפטון קריק תהיה הראשונה מבין חברות מזון גדולות רבות שיצללו אל תוך התחום המאוד מבטיח הזה."

לכתבות המקוריות:
Hampton Creek Aims at New Market: Growing Meat (The Wall Street Journal)
Hampton Creek is now growing its own meat in labs—and it says it will get to stores first (Quartz)

עדכון - 17.8.2017

מנכ"ל המפטון קריק, ג'וש טטריק, נמצא במגעים עם 10 תאגידי בשר מהגדולים בעולם על מנת לשכנע אותם לוותר על גידול בעלי חיים לטובת הטכנולוגיה החדשה שלו. טטריק נושא ונותן עימם על חוזה לרכישת רישיונות לשימוש בטכנולוגיה.

מקור:
Hampton Creek to License Clean Tech to Meat Companies



טבעונות   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   איך לעבור לטבעונות   |   טבעונים עושים עסקים
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם גוגל+ פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS