טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
ראשיהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

שני שלישים מהאמריקאים מוכנים לנסות בשר מתורבת

דודי שטרן 12.4.2017

שני שלישים מהאמריקאים מוכנים לנסות בשר מתורבת

מחקר חדש מגלה, שמרבית האמריקאים מוכנים לנסות בשר מתורבת, בשר שהופק במעבדה ללא שחיטה.

הנתונים הופקו מסקר שנערך על 673 משתתפים בין החודשים מרץ ויוני 2016. המחקר גילה שגברים ובעלי דעות פוליטיות ליברליות מוכנים יותר לנסות בשר מתורבת, יחסית לנשים ולבעלי דעות פוליטיות שמרניות. אוכלי בשר, וגם פסקטריאנים (שאוכלים מאכלי ים אבל לא בעלי חיים יבשתיים), הביעו נכונות לנסות בשר מתורבת, ואלו שנמנעים מאכילת בשר הביעו הכי פחות נכונות.

עורכי המחקר אמרו: "צמחונים וטבעונים מבינים את היתרונות של בשר מתורבת על בשר שמופק מבעלי חיים שנשחטו, ולמרות זאת מעטים מהם הביעו רצון לנסות אותו."

לכתבה המקורית:
Attitudes to in vitro meat: A survey of potential consumers in the United States

---

ב-7 במאי יתקיים בטכניון כנס "הדרך למסחור בשר מתרובת" על ידי הקרן לחקלאות מודרנית, בו מומחים לטכנולוגיות מזון ידונו בדרכים לחשיפה אפקטיבית של בשר מתורבת בפני הקהל הרחב.

פרטים נוספים באתר:
The Cultured Meat Conference - a Path to Commercialization

---

בסקר שנערך לאחרונה בבריטניה התגלה, ש-56% מהנשאלים מרגישים שבשר איננו הכרחי לארוחה שלמה. הסקר נערך על 1,019 בני אדם בוגרים. המשתתפים נמנעים מבשר ממספר סיבות, ביניהם מחירי הבשר ובריאות. הצעירים שביניהם, בין הגילאים 16-24, נמנעים מבשר בעיקר מסיבות שקשורות לאיכות הסביבה. חלק מהבריטים מפחיתים את כמויות הבשר שהם צורכים וחלק אחר נמנעים מבשר לגמרי. משקאות "חלב" צמחיים, ובעיקר חלב שקדים, נהיים יותר ויותר פופולריים בבריטניה.

לכתבה המקורית:
'We don't need meat for a good meal' say 56% of Brits



טבעונות   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   איך לעבור לטבעונות   |   טבעונים עושים עסקים
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם גוגל+ פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS