טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
ראשיהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

אבוקדו: המפתח למניעת התפרצות ליסטריה

דודי שטרן 12.12.2016

אבוקדו: המפתח למניעת התפרצות ליסטריה

מחקר חדש שפורסם ב- Journal of Food Science גילה, כי חומרים הנמצאים בגלעיני אבוקדו יעילים נגד התפרצות ליסטריה.

מדענים מ- Tecnologico de Monterrey שבמקסיקו מאמינים, שחומרים אורגניים שנקראים אסטוגנינים (acetogenins) שנמצאים באבוקדו יש להם תכונות שנלחמות בליסטריה, וכשמוסיפים אותם למזונות מוכנים לאכילה, הם יכולים למנוע את התפרצות המחלה.

ליסטריה גורמת לכאבי שרירים, חום, בעיות במערכת העיכול ואפילו מוות. 160,000 בני אדם נדבקים במחלה זו מדי שנה, מתוכם 260 מתים.

לכתבה המקורית:
Inhibitory Activity of Avocado Seed Fatty Acid Derivatives (Acetogenins) Against Listeria Monocytogenes



טבעונות   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו   |   טבעונים עושים עסקים
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   ההרצאה שכל עם ישראל חייב לראות   |   איך לעבור לטבעונות
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם גוגל+ פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS