טבעוניוז | כל החדשות בעולם הטבעונות
טבעוניוזהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

סטארט-אפ מפתח פינוקים טבעוניים שמחקים חלב פרה

דודי שטרן 19.7.2016

סטארט-אפ מפתח פינוקים טבעוניים שמחקים חלב פרה

חברה בשם Willow Cup מהעיר סן פרנסיסקו מפתחת חלב מוקצף טבעוני שלא ייקרש במשקאות חמים, כשהיא משתמשת בתערובת ייחודית של מרכיבים צמחיים. שאיפתה היא שלא יהיה אפשר להבדיל בין המוצר שלה לחלב פרה.

המוצר הראשון שהיא תוציא לחנויות באזור מפרץ סן פרנסיסקו יהיה לאטה מוקצף, ובהמשך, במהלך שנת 2017, היא תוציא גלידות, מקציפי קפה ומוצרים נוספים.

מייסדת Willow Cup, עובדת לשעבר בחברת ג'נרל מילס, חושפת שבין מרכיבי המוצר שהחברה מפתחת הם חלבונים ושומנים שמופקים משקדים, אגוזי קשיו, תפוחי אדמה, חומוס ומקורות צמחיים נוספים, שעוברים תהליך שייתן להם את האחידות והמבנה המולקולרי של חלב פרה.

פיתוח זה בא על רקע ההצלחה של תחליפי החלב הצמחיים בארצות הברית. יצרנים נוספם כבר פיתחו תחליפי חלב צמחיים מסוגים שונים.

אתר החברה: Willow Cup | Dairy's Premium Indulgences From Plants



טבעונות   |   מפת האתר   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   איך לעבור לטבעונות   |   טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS