טבעוניוז | כל החדשות בעולם הטבעונות
טבעוניוזהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

חציל-קציצה - תחליף הבשר החדש

דודי שטרן 1.6.2016

חציל-קציצה - תחליף הבשר החדש

זן חדש של חציל דמוי בשר נמכר יותר מעגבניות ופלפלים.

זרעים של זן חדש של חציל, שקיבל את הכינוי "חציל-קציצה" בגלל הטקסטורה הבשרית שלו, נמכרים יותר מהירקות הכי פופולריים כמו עגבניות ופלפלים. החציל החדש מתפרסם בתור "החציל הכי עוצמתי והכי בשרי אי פעם. דמיינו בשר טרי שגדל על העץ בחצר ביתכם".

סוכנות הידיעות AP מדווחת, שהחציל החדש מכיל יותר מים, ושהוא סופג פחות שמן כשמטגנים אותו. החציל מתאים להכנת קציצות, תבשילים, מוקפץ, פסטה, קורי, מטבלים, ממרחים וסלטים. סקר שנערך בשנת 2015 מגלה, שספקי מזון אינם מספקים את הביקוש הגבוה לחלבון צמחי. החציל החדש עוזר לפתור את הבעיה - ניתן לגדל חציל-קציצה בתוך 55 עד 78 ימים, תלוי במיקום.

לכתבה המקורית: New "Meatball" Eggplant Serves as Meat Alternative



טבעונות   |   מפת האתר   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   איך לעבור לטבעונות   |   טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS