טבעוניוז | כל החדשות בעולם הטבעונות
טבעוניוזהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

מהפך במטבח

דודי שטרן 13.6.2016

בגלגול הטרום טבעוני שלי מוצרי חלב, ובמיוחד גבינות ויוגורטים, היו חלק בלתי נפרד מהתפריט היומי שלי. לא הייתי מסוגל לדמיין את החיים שלי בלעדיהם.

לפני כחודש הייתי בסדנת גבינות טבעוניות של "מהפך במטבח" וחיי השתנו. מנחת הסדנא, נעה שלו, היא מומחית לתזונת raw טבעונית. במהלך הסדנה היא הדגימה כיצד מכינים חלב, יוגורט וגבינות על בסיס אגוזים - קשיו, מקדמיה ושקדים. במהלך הסדנא טעמתי יוגורט חמצמץ פרוביוטי, לאבנה עם שמן זית וזעתר, קוטג', גבינות קשות בתיבולים שונים ומעניינים, פסטת זוקיני עם רוטב מעגבניות מיובשות ופרמזן ועוד. שפע אדיר והכי כיף שאת הכל ניתן להכין בבית ולהתאים את הטעמים על פי העדפה אישית.

בזכות ה"גבינות" הטבעוניות של נעה שלו, בין היתר, אפשר להיות טבעוני מבלי לשנות כמעט את ההרגלים הקולינריים, ומבלי לוותר על שום דבר. מיותר לציין שהגירסא המדוברת משמעותית יותר בריאה ומזינה.

בכתבה השתתפה בלה וזלמן.

נעה שלו בתגובה לפרסום:
"זה לא על הגבינות. או על ההמלצה. או על הסדנה. זה על שאני נמצאת במקום הנכון, עושה את הדבר הנכון ומצליחה לגעת באנשים בדרך שעושה אותם שמחים יותר ובריאים יותר. אין מאושרת ממני. תודה רבה על הפירגון האותנטי החם ומרחיב הלב שלכם."

מהפך במטבח

מהפך במטבח

מהפך במטבח

מהפך במטבח

מהפך במטבח
צילום: בלה וזלמן



טבעונות   |   מפת האתר   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   איך לעבור לטבעונות   |   טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS