טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
טבעוניוזהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

חביתת קמח עדשים

בלה וזלמן

מרכיבים:
  • 0.5 כוס קמח עדשים
  • 0.5 כפית סודה לשתייה
  • 1 כף אבקת שמרי בירה
  • 0.5 כפית קאלה נמק
  • 3 כפות שמן
  • ירקות (בצל, פטריות, גפרורי גזר, עשבי תיבול)
  • תבלינים (פלפל שחור, נגיעה של כורכום וכמון)
  • 60 מ"ל משקה צמחי בסגנון חלב
  • 180 מ"ל מים
אופן ההכנה:
  • לשים מעט שמן במחבת ולטגן קלות בצל, פטריות וגפרורי גזר.
  • להוציא את הירקות החוצה, לשפוך מעט מהבלילה למחבת ולפזר מעליה את הירקות ואת עשבי התיבול.
  • מומלץ לכסות עם מכסה.
  • להפוך ולטגן מהצד השני.
  • אפשר להגיש כחביתה ואפשר להגיש כמקושקשת.
חביתת קמח עדשים

חביתת קמח עדשים



טבעונות   |   מפת האתר   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   איך לעבור לטבעונות   |   טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS