טבעוניוז | כל החדשות בעולם הטבעונות
טבעוניוזהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

עוגיות מושלגות

בלה וזלמן

מרכיבים:
  • 2 בננות מעוכות
  • 4/5 כוס סוכר חום/לבן פלוס כפית מולסה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף גדושה מאוד חמאת בוטנים טבעית
  • 1/3 כוס שמן זרעי ענבים/קנולה
  • 1 כפית מלח
  • 2 כוסות קמח כוסמין לבן
  • 1.5 כפיות אבקת אפייה
  • 2/3 כוס אבקת קקאו
  • מעט קינמון
  • 1 כוס אבקת סוכר
אופן ההכנה:
  • לערבב היטב את החומרים הרטובים עם הסוכר והמלח.
  • לערבב בקערה נפרדת את החומרים היבשים.
  • להוסיף את החומרים היבשים לחומרים הרטובים ולערבב לבצק רק עד להטמעת החומרים.
  • להשהות במקפיא כ-20 דקות.
  • לגלגל לכדורים קטנים ולטבול היטב באבקת סוכר.
  • לסדר על תבנית עם רווחים (הם תופחים מעט באפייה).
  • לאפות 9-10 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות טורבו.
  • לקרר היטב בתבנית ורק אז להעביר לכלי סגור.
עוגיות מושלגות



טבעונות   |   מפת האתר   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   איך לעבור לטבעונות   |   טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS