טבעוניוז
הרצאות
חדשות
תמונות השבוע
טורים
אוכל ומתכונים
סרטונים
יהדות
ארועים קרובים
עוגת סילאן, קפה ותבלינים
בלה וזלמן
מרכיבים:
2 כוסות קמח כוסמין/לבן
בננה אחת מעוכה היטב
2 כפיות אבקת אפייה ללא אלומיניום
כפית סודה לשתייה
כפית חומץ
3/4 כוס סילאן (אם רוצים עוגה מתוקה אז כוס סילאן)
חצי כוס שמן זרעי ענבים או קנולה
1.5 כוס משקה סויה של תנובה
כפית תמצית וניל
כפית קינמון
חצי כפית ציפורן
כף נס קפה
לציפוי:
מיץ מחצי לימון
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
לשים בקערה אחת את החומרים היבשים ולערבב היטב.
לשים בקערה אחרת את כל החומרים הרטובים, פרט לחומץ, כולל הנס-קפה ולערבב היטב.
לנפות פנימה את חומרי הגלם היבשים ולערבב פנימה עד לאחידות. להוסיף את החומץ ולערבב עד להטמעה.
להעביר את הבלילה לתבנית. הכמות מתאימה לשתי תבניות אינגליש קייק או לתבנית 24.
להכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות טורבו ולאפות כ-40 דקות. לשים קיסם בעוגה ולבדוק שהוא נשאר יבש.
כשהעוגה מתקררת, לערבב מיץ לימון עם אבקת סוכר למשחה סמיכה ולפזר בעדינות על העוגה.
אפשר להוסיף גרידת לימון מעל העוגה.
טבעונות
|
מפת האתר
|
חיפוש באתר
|
אודות האתר
|
תנאי שימוש באתר
|
כתבו לנו
קירות שקופים
|
הון שלטון מזון
|
איך לעבור לטבעונות
|
טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: