טבעוניוז | כל החדשות בעולם הטבעונות
טבעוניוזהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

עוגת סילאן, קפה ותבלינים

בלה וזלמן

מרכיבים:
  • 2 כוסות קמח כוסמין/לבן
  • בננה אחת מעוכה היטב
  • 2 כפיות אבקת אפייה ללא אלומיניום
  • כפית סודה לשתייה
  • כפית חומץ
  • 3/4 כוס סילאן (אם רוצים עוגה מתוקה אז כוס סילאן)
  • חצי כוס שמן זרעי ענבים או קנולה
  • 1.5 כוס משקה סויה של תנובה
  • כפית תמצית וניל
  • כפית קינמון
  • חצי כפית ציפורן
  • כף נס קפה
לציפוי:
  • מיץ מחצי לימון
  • אבקת סוכר
אופן ההכנה:
  • לשים בקערה אחת את החומרים היבשים ולערבב היטב.
  • לשים בקערה אחרת את כל החומרים הרטובים, פרט לחומץ, כולל הנס-קפה ולערבב היטב.
  • לנפות פנימה את חומרי הגלם היבשים ולערבב פנימה עד לאחידות. להוסיף את החומץ ולערבב עד להטמעה.
  • להעביר את הבלילה לתבנית. הכמות מתאימה לשתי תבניות אינגליש קייק או לתבנית 24.
  • להכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות טורבו ולאפות כ-40 דקות. לשים קיסם בעוגה ולבדוק שהוא נשאר יבש.
  • כשהעוגה מתקררת, לערבב מיץ לימון עם אבקת סוכר למשחה סמיכה ולפזר בעדינות על העוגה.
  • אפשר להוסיף גרידת לימון מעל העוגה.
עוגת סילאן, קפה ותבלינים



טבעונות   |   מפת האתר   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   איך לעבור לטבעונות   |   טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS