טבעוניוז | כל החדשות בעולם הטבעונות
טבעוניוזהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

כנאפה

בלה וזלמן 10.1.2018

מרכיבים:
  • שערות קדאיף לא ממותקות קפואות
  • כוס מיץ תפוזים
  • מיץ מלימון אחד
  • גרידת לימון מלימון אחד
  • כפית תמצית וניל
  • חצי כוס סוכר קוקוס
  • חצי כוס מייפל
  • חופן פסטוקים קלופים וקצוצים
  • קופסא של ממרח צמחי בסגנון גבינת שמנת של 'טופו יפני', 'טופוטי' או 'טופז' נייטרלית של אוטופי
  • 1 כוס שמן קוקוס מומס
אופן ההכנה:
  • להפשיר את שערות הקדאיף, להמיס שמן קוקוס ולשפוך מעט על השערות. להפריד את השערות עם הידיים ולקרוע ותוך כדי לערבב עם השמן. השערות אמורות להיות עטופות כולן עם שמן.
  • לרפד תחתית של מחבת בינונית בשערות ולשים על להבה בינונית. להדק מעט.
  • לערבב את הממרח גבינה עם תמצית וניל ולמרוח על השערות כמעט עד הקצה.
  • לכסות עם שכבה נוספת של שערות ולהדק.
  • להציץ מידי פעם אם השערות למטה זהובות.
  • להפוך בזהירות על צלחת ולהחליק פנימה חזרה למחבת.
  • לטגן עד להזהבה.
  • להוציא על צלחת.
  • לשים בסיר את מיץ הלימון והתפוז עם הסוכר והמייפל.
  • להרתיח ולצמצם מעט.
  • לשפוך על הכנאפה לאט עם כף לספיגה טובה.
  • לפזר מעל פיסטוקים קצוצים וגרידת לימון.
  • ניתן לקשט גם עם קוקוס ועלי ורדים מסוכרים.
כנאפה

כנאפה



טבעונות   |   מפת האתר   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   איך לעבור לטבעונות   |   טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS