טבעוניוז | כל החדשות בעולם הטבעונות
טבעוניוזהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

סטייק בשר מתורבת: טעימה מהעתיד

צוות טבעוניוז 24.1.2019

סטייק בשר מתורבת: טעימה מהעתיד
אילוסטרציה. מקור: Pixabay

במסגרת התכנית 'ברקוד' בערוץ 13, הגישה נגה ניר נאמן כתבה אודות סטייק בשר מתורבת - פיתוח חדשני של חברת 'אלף פארמס', שייצא לשוק בקרוב.

בכתבה מוצגים שלושה נתחי סטייק שגודלו במעבדה מתא אחד של פרה.

בכתבה הודגש הצורך בפיתוח מוצרי בשר מתורבת על מנת להמשיך לספק בעתיד מוצרי בשר להם אנשים רגילים ובו בזמן להתגבר על הנזקים האקולוגיים להם גורמת תעשיית בעלי החיים. ב-'אלף פארמס' מציינים, כי לא מדובר בתחליף בשר ולא "כמו בשר", אלא ב-"סטייק בשר אמיתי שגם מרגיש וגם טעים כמו המקור". דידיה טוביה, מנכ"ל החברה, מספר שמטרתו היא "להשוות את הבשר שלנו תוך כמה שנים למחיר הבשר הקונבנציונלי".


מקורות:
סטייק העתיד: הכירו את הבשר המתורבת, שיתאים גם לטבעונים (אתר ערוץ 13)
טעימה מסטייק העתיד (פייסבוק)

אתר הבית של החברה:
ALEPH FARMS

בינתיים, עד שהמוצר הזה ייצא לשוק, תוכלו כבר היום ליהנות מסטייק מעולה ללא שחיטת בעלי חיים במסעדת 416 בתל אביב.

לקריאה נוספת:
בשר מתורבת - היכרות עם תעשיית העתיד
רונן בר ומהפכת הבשר המתורבת - ראיון
ישראל וסין חתמו על עסקת בשר מתורבת ב-300 מיליון דולר
בשר מתורבת ירסק את תעשיית בעלי החיים תוך 15 שנים
ריצ'רד ברנסון: עולם ללא בשר תוך 30 שנה
שני שלישים מהאמריקאים מוכנים לנסות בשר מתורבת



טבעונות   |   מפת האתר   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   איך לעבור לטבעונות   |   טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS