טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
טבעוניוזהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

משימה: לטבען חצי תפריט של כל מסעדות ניו יורק

דודי שטרן 21.8.2016

משימה: לטבען חצי תפריט של כל מסעדות ניו יורק

קיקי אדמי, פעילה טבעונית ניו יורקית, הקימה חברה בשם Veganizer NYC במטרה להשיג מטרה שאפתנית: לשכנע את כל המסעדות בעיר ניו יורק להפוך חצי מהתפריט שלהן לטבעוני. המניע שלה הוא חמלה כלפי בעלי חיים, למרות שהאסטרטגיה שלה מול המסעדות מתמקדת בנושאים פרגמטיים, כמו למשוך יותר לקוחות ולהרוויח יותר כסף.

קיקי אדמי לא מסתפקת בלהסביר לבעלי המסעדות שתוספת מנות טבעוניות תגדיל את שורת הרווח. היא מקשרת אותם עם ספקי מזון טבעוני, עוזרת לשפים שלהם לטבען מנות קיימות, לפעמים פשוט על ידי החלפת מרכיבים מן החי למקביליהם הצמחיים, ועוזרת להם לארגן ארועי טעימות טבעוניים. אדמי מתמקדת במסעדות שסובבות סביב בשר, כדי להוכיח, לדבריה, ש"אם אפשר לטבען אותן - אפשר לטבען הכל".

ארועי הטעימות שהיא כבר קיימה הביאו קהלים גדולים, ושכנעו את המסעדות לטבען עוד מנות ומסעדות נוספות להצטרף לתכנית.

אתר החברה מצטט את דון סוויני, נשיא איגוד המסעדות הלאומי האמריקאי: "מסעדה שלא מציעה אפשרויות טבעוניות שורפת כסף. כולם יודעים שהטבעוני בוחר איפה הקבוצה אוכלת."



טבעונות   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   איך לעבור לטבעונות   |   טבעונים עושים עסקים
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם גוגל+ פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS