טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
ראשיהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

שוק חלבון האפונה יזנק ל-18.5 מיליון דולר עד שנת 2021

דודי שטרן 18.5.2016

שוק חלבון האפונה יזנק ל-18.5 מיליון דולר עד שנת 2021

שוק מרכיב המפתח במאכלים טבעוניים רבים צפוי לגדול בחמש השנים הקרובות עקב גידול באוכלוסיה הטבעונית.

שוק חלבון האפונה האורגני צפוי לגדול ב-12% עד ל- 18.5 מיליון דולר בחמש השנים הקרובות, על פי דיווח של חברת המחקר Markets and Markets. יש לתחזית זו מספר גורמים: ביקוש הולך וגדל למזון אורגני, תמיכה ממשלתית הולכת וגוברת במדינות מפותחות וגם במדינות מתפתחות בחקלאות אורגנית של חלבון אפונה בשל תכונותיו, ביקוש הולך וגדל למזון בריאות, וכל זאת בנוסף לגדילתה של האוכלוסיה הטבעונית.

אפונה מכילה את אותה כמות חלבון כמו בהמבורגר בקר ופי שלוש מכמות החלבון שבביצה. חלבון אפונה הוא המרכיב העיקרי בכמה מהמוצרים הכי מצליחים שמחליפים מוצרי בשר וחלב.

לכתבה המקורית: Pea Protein Market Will Surge to $18.5 Million by 2021



טבעונות   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו   |   טבעונים עושים עסקים
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   ההרצאה שכל עם ישראל חייב לראות   |   איך לעבור לטבעונות
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם גוגל+ פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS