טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
טבעוניוז | חדשות, טבעונות, כתבות, מתכונים, שחרור בעלי חיים
טבעוניוזהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

ברק מלמד: המסע המופלא מסניף שיפודי התקווה לעבר קציצה טבעונית בריאה

דודי שטרן 25.12.2017

ברק מלמד: המסע המופלא מסניף שיפודי התקווה לעבר קציצה טבעונית בריאה

ברק מלמד גדל בבית עיראקי חובב בשר, ובעברו ניהל את סניף שיפודי התקווה בקניון איילון ברמת גן. כיום הוא טבעוני, והוא מוכר מוצר ייחודי פרי פיתוחו: קציצה טבעונית בריאה.

מלמד סבל בעברו מבעיות בריאותיות, ביניהן בעיות עיכול ומשקל עודף. רופאים לא מצאו לו מזור, והוא נאלץ לחפש את הפתרון בכוחות עצמו. בהתחלה הוא ניסה למצוא פתרון דרך שיפור איכות ההליכה שלו בעזרת נעליים מיוחדות ומדרסים ואת איכות השינה שלו עם מזרנים מיוחדים. לבסוף הוא הגיע למסקנה המתבקשת: לעבור לתזונה טבעונית בריאה.

מלמד מעיד על עצמו שהוא מעולם לא אהב בשר, והעבודה במסעדת שיפודי התקווה הייתה עבורו 'עולם מקביל' כלשונו, שנועדה לשם הרווח הכספי בלבד. כשהוא החליט לשנות את הרגלי התזונה שלו, בשר היה הדבר הראשון שהוא ויתר עליו, ובשמחה.

גם המסע הטבעוני של מלמד היה ארוך ומייגע. הוא לא הסתפק במוצרים מוכנים ומתועשים, והתמקד בהכנת מזונו בביתו. במשך שנתיים תמימות הוא פיתח את הנוסחה לקציצה האולטימטיבית: רילבייט. המוצר מגיע כקציצה וכ'טחון מן הצומח', ללא גלוטן, ללא כימיקלים או מייצבים, ללא חומרי טעם, ללא אבקות ועשוי אך ורק מרכיבים ביתיים: ירקות, פירות, דגנים, קטניות ותבלינים תוצרת בית. למוצר יש ביס בשרני במיוחד במרקם שלו וטעם ייחודי, שעבר בהצלחה את חיכם של שפים רבים כמו חיים כהן, יענקלה שיין ז"ל, עומר מילר ועוד.

רילבייט נמכר כיום במספר מסעדות ומעדניות ברחבי הארץ. מלמד שואף שהמוצר יגיע למרכולים, ואפילו לחולל מהפכה של ממש ולהימכר בבתי ספר ובגני ילדים.

הנכם מוזמנים לתמוך בפרויקט ההדסטארט של ברק מלמד, ולעקוב אחרי דף הפייסבוק.

לרכישת המוצר אונליין:
Vegan Supplies - רילבייט - מחסני הטבעונות
רילבייט בורגר ללא גלוטן - וגהמרקט




טבעונות   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   איך לעבור לטבעונות   |   טבעונים עושים עסקים
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם גוגל+ פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS