טבעוניוז | כל החדשות בעולם הטבעונות
טבעוניוזהרצאותחדשותתמונות השבועטוריםאוכל ומתכוניםסרטוניםיהדותארועים קרובים

אלפחורס

בלה וזלמן 7.5.2016

אלפחורס
  • 200 ג"ר מרגרינה או מחמאה
  • 200 ג"ר אבקת סוכר
  • 200 ג"ר קורונפלור
  • 200 ג"ר קמח רגיל
  • 3 חלמונים של VEGA
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1 חבילה של אינסטנט פודינג וניל
לשים את המרגרינה בקערה שמתאימה למיקרו ולהמיס, לערבב היטב עם אבקת הסוכר. להוסיף את החלמונים ולערבב. להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב. התערובת קצת נוזלית. להוסיף מעט קמח וללוש עד שמתקבל בצק רך אך לא נוזלי.לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למינימום שעה למקרר.

לחמם תנור ל 180 מעלות. לשים נייר אפייה על תבנית. לרדד חלק מהבצק על משטח עם קורונפלור ולקרוץ עיגולים יחסית קטנים. לשים בתנור לכבערך 10 דקות. אני אוהבת שהעוגיות נשארות בהירות. כשהן יוצאות מהתנור הן עדיין מעט רכות ואסור לגעת בהן עד שמתקררות. בין לבין מידי פעם אני מכניסה את הבצק למקרר. כשהעוגיות קרות ניתן למרוח ממרח ולעשות זוגות. אני מורחת מעט גם מסביב ומגלגלת בקוקוס. אנחנו נוהגים לאכול את האלפחורס רק למחרת כי הן צריכות לעמוד כמה שעות עם הממרח ואז הן נמסות בפה כמו שצריך.




טבעונות   |   מפת האתר   |   חיפוש באתר   |   אודות האתר   |   תנאי שימוש באתר   |   כתבו לנו
קירות שקופים   |   הון שלטון מזון   |   איך לעבור לטבעונות   |   טבעונים עושים עסקים
המדע קבע: טבעונות היא התזונה הבריאה ביותר
עקבו אחרינו: פייסבוק טוויטר יוטיוב אינסטגרם פינטרסט הרשמה לניוזלטר ערוצי RSS